• Voor catering in Bemmel, Lingewaard, Nijmegen, Elst, Oosterhout en Arnhem.
  • Wij verzorge: buffetten, warme maaltijden, salades, high tea, sushi, hapjes pannen, soepen, belegde broodjes en nog veel meer.

Beste mensen!


 Na 12 jaar Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg te hebben gehad, hebben de omstandigheden rondom het Corona-virus gemaakt, dat wij hebben besloten met onze Brasserie te stoppen en verder te gaan in de catering. Graag stellen wij ons aan u voor;

Yvo komt uit Bemmel en Hannie uit Huissen.
Wij hebben elkaar ontmoet in Bemmel en zijn sinds 1995 samen.

In 2002 zijn we getrouwd en we wonen sinds 2001 in Bemmel. We hebben 1 zoon, Luuk van 15 jaar oud. Daarnaast hebben we twee Hollandse herders; Lex van 7 jaar en Lizzie van 3 jaar oud.

Yvo werkt al vanaf zijn 15e in de horeca en Hannie komt van origine uit het (basis)onderwijs. Toen Yvo met het idee kwam om een eigen zaak te beginnen, heeft Hannie na twee jaar onderwijs en horeca gecombineerd te hebben, het onderwijs vaarwel gezegd en is full time met Yvo mee aan de slag gegaan.

Gezamenlijke hobby's zijn lekker eten en drinken, wandelen met Lex en Lizzie, op vakantie gaan, film kijken en Luuk aanmoedigen bij Sportclub De Bataven.

Onze motto's zijn:

Eerlijk duurt het langst (Hannie)

Tegenslag geeft nieuwe inzichten (Yvo)