• Voor catering in Bemmel en heel Lingewaard
  • Wij verzorgen: buffetten en high tea

Gastenboek


Lekker gegeten! of heeft u een suggestie laat het ons weten.

Reactie plaatsen

Reacties

Rob en Irmgard
8 maanden geleden

Afgelopen weekend met 20 personen genoten van een uitstekend warm/koud buffet. Heerlijk van smaak, mooi opgemaakt en volop afwisseling.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima.
Afspraken worden prima nagekomen.
Kortom een aanrader!

Henk en Rietje
een jaar geleden

Vanavond genoten van kerstdiner, heerlijk, TOP Yvo en Hannie

Pauli
een jaar geleden

Afgelopen week van het heerlijke Lingewaards buffet genoten. Mooie opmaak en het smaakte erg lekker. Het dessertbuffet is absoluut een aanrader, wij hebben zitten smullen. Het contact met Ivo en Hannie is prettig en laagdrempelig. Dankjulliewel!

Ton en Els
2 jaar geleden

Wij waren een van die gasten die zaterdag er bij waren het was geweldig bedankt daarvoor

Rien van Eldijk
2 jaar geleden

Wij (en onze gasten) hebben enorm genoten van het aan huis verzorgde familiediner. Goed gastheerschap en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen het diner aan huis zeer aanraden.

Nathalie
2 jaar geleden

Wat hebben we genoten van de heerlijke bbq gister. TOP vlees maar ook uiteraard alles wat erbij geleverd werd.
Voor een volgende bbq komen we zeker weer bij jullie terug👌🏼

Carole Ratering-van Meegen
2 jaar geleden

Poosje geleden met een stel hééérlijk genoten van jullie 3 gangen diner. Alles overheerlijk, vers en superlekker. Vanavond gaan we genieten van jullie BBQ pakket... Ow wat ziet het er HEERLIJK uit.... Kan niet wachten... 😜 😍

Yvonne
2 jaar geleden

Maandag 1 juni hebben we een "Pinksterproeverij " gehad. Leuk concept, 5 voorgerechtjes, 3 hoofdgerechtjes en 3 verschillende toetjes voor ieder. Voor-en hoofdgerecht bestonden uit vlees, vis en vegetarisch. Zo heb je een avondvullende maaltijd en proef je van alles wat! En het was super lekker! Dat vond ik niet alleen, maar mijn zes gasten ook! Goede ingrediënten, ruime variatie, ruim voldoende te eten! Bedankt voor deze heerlijke proeverij, zeer zeker aan te bevelen!

Menno en Marleen
2 jaar geleden

Op eerste pinksterdag hebben we gebruik gemaakt van de aangeboden 'Pinksterbox' bestaande uit de High Teabox, Borrelbox en 3-gangen Maaltijdbox. De inhoud was voor ons één grote verrassing. Wij hebben ervan genoten en de bereiding was kinderlijk eenvoudig. Bedankt voor jullie smakelijk bijdrage aan een fijn Pinksterweekend!

Tonnie Spelten
2 jaar geleden

Ivo en Hannie wij hebben vandaag weer genoten van het buffet en Ivo wat was het vlees heerlijk het deed me denken aan het tt-tje heerlijk met de rode wijn saus onze complimenten
Jullie besteden er veel aandacht aan TOPPIE
Hans en Tonnie Spelten