• Elke ma tot en met wo stamppotten actie voor € 5,50
  • Keuze uit: boerenkool, zuurkool of hutspot met rookworst.
  • Sinterklaasbox 17,50 per box.

Gastenboek


Lekker gegeten! of heeft u een suggestie laat het ons weten.


Reactie plaatsen

Reacties

Pauli
5 dagen geleden

Afgelopen week van het heerlijke Lingewaards buffet genoten. Mooie opmaak en het smaakte erg lekker. Het dessertbuffet is absoluut een aanrader, wij hebben zitten smullen. Het contact met Ivo en Hannie is prettig en laagdrempelig. Dankjulliewel!

Ton en Els
3 maanden geleden

Wij waren een van die gasten die zaterdag er bij waren het was geweldig bedankt daarvoor

Rien van Eldijk
3 maanden geleden

Wij (en onze gasten) hebben enorm genoten van het aan huis verzorgde familiediner. Goed gastheerschap en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen het diner aan huis zeer aanraden.

Nathalie
4 maanden geleden

Wat hebben we genoten van de heerlijke bbq gister. TOP vlees maar ook uiteraard alles wat erbij geleverd werd.
Voor een volgende bbq komen we zeker weer bij jullie terug👌🏼

Carole Ratering-van Meegen
6 maanden geleden

Poosje geleden met een stel hééérlijk genoten van jullie 3 gangen diner. Alles overheerlijk, vers en superlekker. Vanavond gaan we genieten van jullie BBQ pakket... Ow wat ziet het er HEERLIJK uit.... Kan niet wachten... 😜 😍

Yvonne
6 maanden geleden

Maandag 1 juni hebben we een "Pinksterproeverij " gehad. Leuk concept, 5 voorgerechtjes, 3 hoofdgerechtjes en 3 verschillende toetjes voor ieder. Voor-en hoofdgerecht bestonden uit vlees, vis en vegetarisch. Zo heb je een avondvullende maaltijd en proef je van alles wat! En het was super lekker! Dat vond ik niet alleen, maar mijn zes gasten ook! Goede ingrediënten, ruime variatie, ruim voldoende te eten! Bedankt voor deze heerlijke proeverij, zeer zeker aan te bevelen!

Menno en Marleen
6 maanden geleden

Op eerste pinksterdag hebben we gebruik gemaakt van de aangeboden 'Pinksterbox' bestaande uit de High Teabox, Borrelbox en 3-gangen Maaltijdbox. De inhoud was voor ons één grote verrassing. Wij hebben ervan genoten en de bereiding was kinderlijk eenvoudig. Bedankt voor jullie smakelijk bijdrage aan een fijn Pinksterweekend!

Tonnie Spelten
6 maanden geleden

Ivo en Hannie wij hebben vandaag weer genoten van het buffet en Ivo wat was het vlees heerlijk het deed me denken aan het tt-tje heerlijk met de rode wijn saus onze complimenten
Jullie besteden er veel aandacht aan TOPPIE
Hans en Tonnie Spelten

Gerda Derksen
6 maanden geleden

Op 20 mei genoten van een heerlijk verrassings menu. Het eten was in één woord "geweldig". Het zag er smakelijk uit en er zat een heerlijke fles wijn bij. Een aanrader. We gaan beslist nog vaker genieten van jullie kookkunst. Hannie en Yvo het was TOP .

Macy Buiting
7 maanden geleden

Gisteren mogen genieten van een heerlijk BBQ-pakket. Mijn eerste reactie was; huh een biefstukje op je BBQ?! Maar na gisteren kom ik hier zeker op terug, heerlijk! Ook de kwaliteit/presentatie van het vlees & de bijgerechten was zeer goed! Ik raad het zeker aan!

Janny en Roel
7 maanden geleden

We bestellen 1 x per week bij Yvo en Hannie, omdat het goed, gezond en vooral lekker eten is. Met 3 kleine kinderen lukt het niet om uit eten te gaan. Op deze manier gunnen we onszelf toch iets speciaals.

Berend Arentsen
7 maanden geleden

Zojuist weer twee hapjespakketten ontvangen waarvan we met vrienden in de tuin hebben genoten. De gastvrijheid in hun voormalige restaurant hebben zij weten aan te wenden in hun nieuwe rol als cateraars. Hun hapjes, maaltijden, en salades zijn van UITSTEKENDE kwaliteit en zeer vriendelijk geprijsd. In deze tijd van beperkingen is het een genoegen om je tegen een vriendenprijsje te laten verwennen door Hannie en Yvo!

Geert-Jan, Annelies en Leonie
7 maanden geleden

Complimenten, het was heerlijk en goed verzorgd. We hebben de afgelopen weken al verschillende maaltijden laten bezorgen maar deze stak er wel bovenuit. Komen vast nog eens terug.

Henk en Rietje
7 maanden geleden

Perfect verzorgd, heerlijk gegeten, kwaliteit die we van jullie gewend zijn. TOP Yvo en Hannie

Frans en Lily Kampers
7 maanden geleden

We hebben heerlijk gegeten. Makkelijk klaar te maken, snel op tafel en toch restaurant waardig. Lekker wijntje erbij. Een aanrader.