• Voor catering in Bemmel, Lingewaard, Nijmegen, Elst, Oosterhout en Arnhem.
  • Wij verzorgen: buffetten, warme maaltijden, salades, high tea, hapjes pannen, soepen, belegde broodjes en nog veel meer.
  • In de maand juli 10% korting op onze buffet en BBQ arrangementen.

Nice to feed you@home

Thuis Lekker genieten van een van onze arrangementen!

Bestel jouw buffet uiterlijk 1 week voor de levertijd. andere arrangementen graag 3 dagen voor de levertijd. Vaak is het echter zowel voor ons, als voor jezelf, prettiger om ruim van tevoren het vast te leggen. Het exacte aantal personen kan dan altijd nog een week van tevoren worden doorgegeven. Ook als je bijzondere wensen hebt: graag tijdig bestellen, zodat wij volledig aan jouw wensen kunnen voldoen.

Graag 48 uur van te voren bestellen.

Bezorgen in Bemmel, Haalderen is gratis, overige plaatsen binnen Lingewaard, Elst, Lent, Oosterhout Nijmegen en Arnhem gaat in over leg.

Bestellen kan via bestellijst of telefonisch: 06-28249581 of via whatsapp.
Betalen gaat via een betaalverzoek.


7, 8 en 22 augustus zijn wij helaas al vol geboekt


BUFFETTEN

Wij verzorgen graag uw buffet! Wij hebben een aantal basis buffetten, natuurlijk kunnen wij hier van afwijken en eventueel een buffet op maat voor u maken.

HIGH TEA

LUNCH

Een verjaardag, een jubileum, geslaagd of gewoon gezellig bijkletsen… Ga gezellig aan de High Tea. Een combinatie van hartige en zoetige lekkernijen.

Wij verzorgen graag uw lunch; of dat nu gewoon thuis is, op kantoor of op school enz. Wij hebben diverse mogelijkheden maar geloven ook in maatwerk.

SALADES

KOUDE HAPJES

Heerlijke salades, luxe opgemaakt na keuze!

Voor een geslaagd feest, bestel je de hapjes van Nice to feed you!  Wij denken graag met u mee.

HAPJESPANNEN

BBQ & GOURMETTEN

Gevulde hapjespan bestellen? Een verjaardag, een examenfeest, een jubileum of gewoon een gezellig samenzijn met familie/vrienden; voor iedere gelegenheid hebben wij een passende hapjespan!  (pan is voor 6 a 7 pers.)

Kleine stukjes vis, vlees en groente.. Ieder een eigen pannetje. of lekker een groot stuk vlees op de BBQQ met  stokbrood salades en sausjes. Een lekker drankje. Dát zijn de ingrediënten voor een heerlijk middagje / avondje gourmetten of BBQenLeveringsvoorwaarden:

Bij annulering 4 dagen van te voren betaalt u 50% van de rekening. Daarna betaalt u gewoon 100%.

Bij een bestelling boven de 100 euro gaat de betaling vooraf.

Hiermee gaat u automatisch akkoord, als u een bestelling plaatst.