• Voor catering in Bemmel, Lingewaard, Nijmegen, Elst, Oosterhout en Arnhem.
  • Wij verzorgen: buffetten, warme maaltijden, salades, high tea, sushi, hapjes pannen, soepen, belegde broodjes en nog veel meer.

Nice to feed you@home

Thuis Lekker genieten van een van onze arrangementen!

Graag 24 uur van te voren bestellen.

Bezorgen in Bemmel / Haalderen is gratis, overige plaatsen binnen Lingewaard, Elst, Lent, Oosterhout en Nijmegen-Noord  bezorgen wij bij een minimale besteding vanaf 20,- en vragen wij 3,- bezorgkosten.

Bestellen kan via bestellijst of telefonisch: 06-28249581 of via whatsapp.
Betalen gaat via een betaalverzoek of contant


Moederdag

Diner buffet

Al een idee wat jullie moeder willen geven voor Moederdag?
Wij, als lokale ondernemers hebben een leuke box samengesteld om cadeau te doen aan je moeder, of zomaar aan iemand die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden.

Het gemak van lekker eten thuis, alles voorbereid zodat u het zelf gemakkelijk warm kunt maken! Maar ook kunnen we de buffetten warm bij u  bezorgen!

High tea

Lunch

Een verjaardag, een jubileum, geslaagd of gewoon gezellig bijkletsen… Ga gezellig aan de High Tea. Een combinatie van hartige en zoetige lekkernijen.

Wij verzorgen graag uw lunch; of dat nu gewoon thuis is, op kantoor of op school enz. Wij hebben diverse mogelijkheden maar geloven ook in maatwerk.

Salades

Koude hapjes

Heerlijke salades, luxe opgemaakt na keuze!

Voor een geslaagd feest, bestel je de hapjes van Nice to feed you!  Wij denken graag met u mee.

Hapjespannen

BBQ / Gourmet

Gevulde hapjespan bestellen? Een verjaardag, een examenfeest, een jubileum of gewoon een gezellig samenzijn met familie/vrienden; voor iedere gelegenheid hebben wij een passende hapjespan!  (pan is voor 6 a 7 pers.)

Kleine stukjes vis, vlees en groente.. Ieder een eigen pannetje. of lekker een groot stuk vlees op de BBQQ met  stokbrood salades en sausjes. Een lekker drankje. Dát zijn de ingrediënten voor een heerlijk middagje / avondje gourmetten of BBQen